onsdag 8. juli 2009

Masse trening i dag =)

I dag har både eg og Kimmie vært flinke. Vi har trent litt triks, apportering og spor. Apporteringen kommer seg, sakte men forhåpentligvis sikkert. Kimmie ligger nå å snorker, helt knekt etter spor treningen. Hardt for en liten hund å gå asfalt spor med mange overganger på et nytt sted. ;)

Eg la to spor på 3-400 meter med mest asfalt, litt bark og gress. Full rulle på gress, men hun synes at det er litt slitsomt på asfalt. Siden det er en stund siden sist, la eg to korte spor men neste gang blir det heller et langt. Tenker 5-600meter på mest asfalt, men med mange overganger og store forstyrrelser. Kort ligge tid og vanskelig spor. Neste uker er planen å gjøre motsatt. La spore ligge leeenge på asfalt og legge et lett spor.

Det er viktig å bare øke vanskeligst graden på en faktor om gangen. Hvis man gjør sporet vanskeligere og lar det ligge lengre, og hunden ikke klarer det. Vet man ikke om hunden ikke klarte det pga ligge tiden eller vanskelighet graden.

Har trent litt lite de siste ukene, men satser på at det blir mye trening og moro i ferien. Skal spesielt trene på apportering, spor og få høyere insitet i lp øvelsene.